Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Influence of extrusion condition and hemp addition on wheat dough and bread properties
 
 
Titel: Influence of extrusion condition and hemp addition on wheat dough and bread properties
Auteur: Wang, Yuan-Yuan
Norajit, Krittika
Kim, Mi-Hwan
Kim, Young-Ho
Ryu, Gi-Hyung
Verschenen in: Food science and biotechnology
Paginering: Jaargang 22 (2013) nr. supplement-1 pagina's 89-97
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Korean Society of Food Science and Technology, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland