Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Unravelling the effects of the food components ascorbic acid and capsaicin as a novel anti-biofilm agent against Escherichia coli
 
 
Titel: Unravelling the effects of the food components ascorbic acid and capsaicin as a novel anti-biofilm agent against Escherichia coli
Auteur: Silva, Hevelin Regiane Augusto
de Souza, Gabrielle Messias
Fernandes, José Diego
Constantino, Carlos José Leopoldo
Winkelstroter, Lizziane Kretli
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 1013-1020
Jaar: 2019-10-17
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland