Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 40 gevonden artikelen
 
 
  The effect of the ultrasound process and pre-gelatinization of the corn flour on the textural, visual, and sensory properties in gluten-free pan bread
 
 
Titel: The effect of the ultrasound process and pre-gelatinization of the corn flour on the textural, visual, and sensory properties in gluten-free pan bread
Auteur: Jalali, Mahdi
Sheikholeslami, Zahra
Elhamirad, Amir Hossein
Haddad Khodaparast, Mohammad Hossein
Karimi, Mahdi
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 993-1002
Jaar: 2019-10-16
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland