Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and sensorial evaluation of yogurt incorporated with red propolis
 
 
Titel: Rheological and sensorial evaluation of yogurt incorporated with red propolis
Auteur: Santos, Marly Silveira
Estevinho, Leticia Miranda
de Carvalho, Carlos Alfredo Lopes
da Silva Conceição, Antonio Leandro
de Castro Almeida, Rogeria Comastri
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 1080-1089
Jaar: 2019-11-04
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland