Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Moisture sorption isotherm and shelf life prediction of complementary food based on amaranth–sorghum grains
 
 
Titel: Moisture sorption isotherm and shelf life prediction of complementary food based on amaranth–sorghum grains
Auteur: Gichau, Anne Wanjiru
Okoth, Judith Kanensi
Makokha, Anselimo
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 962-970
Jaar: 2019-10-19
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland