Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Gel properties of salty liquid whole egg as affected by preheat treatment
 
 
Titel: Gel properties of salty liquid whole egg as affected by preheat treatment
Auteur: Li, Junhua
Wang, Chenying
Gu, Luping
Su, Yujie
Chang, Cuihua
Yang, Yanjun
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 877-885
Jaar: 2019-10-03
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland