Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of wet and dry milling on the functional properties of whole sorghum grain flour and kafirin
 
 
Titel: Effect of wet and dry milling on the functional properties of whole sorghum grain flour and kafirin
Auteur: Amoura, Houria
Mokrane, Hind
Nadjemi, Boubekeur
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 3 pagina's 1100-1109
Jaar: 2019-12-16
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland