Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of amino acids and their derivatives on meat quality of finishing pigs
 
 
Titel: Effect of amino acids and their derivatives on meat quality of finishing pigs
Auteur: Ma, Xianyong
Yu, Miao
Liu, Zhichang
Deng, Dun
Cui, Yiyan
Tian, Zhimei
Wang, Gang
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 2 pagina's 404-412
Jaar: 2019-09-04
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland