Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Use of pomegranate peel and artichoke leaf extracts to improve the quality of marinated sardine (Sardinella aurita) fillets
 
 
Titel: Use of pomegranate peel and artichoke leaf extracts to improve the quality of marinated sardine (Sardinella aurita) fillets
Auteur: Essid, Ines
Tajine, Sabrine
Gharbi, Sonia
Bellagha, Sihem
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 2 pagina's 713-722
Jaar: 2019-09-13
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland