Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of grape seed extract phenolics using whey protein concentrate, maltodextrin and gum arabica blends
 
 
Titel: Encapsulation of grape seed extract phenolics using whey protein concentrate, maltodextrin and gum arabica blends
Auteur: Yadav, Kanta
Bajaj, Rajesh Kumar
Mandal, Surajit
Mann, Bimlesh
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 2 pagina's 426-434
Jaar: 2019-09-05
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland