Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of proteases and alcohols used for debittering on characteristics and antioxidative activity of protein hydrolysate from salmon frames
 
 
Titel: Effect of proteases and alcohols used for debittering on characteristics and antioxidative activity of protein hydrolysate from salmon frames
Auteur: Sinthusamran, Sittichoke
Idowu, Anthony Temitope
Benjakul, Soottawat
Prodpran, Thummanoon
Yesilsu, Ahmet Faruk
Kishimura, Hideki
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 57 () nr. 2 pagina's 473-483
Jaar: 2019-09-04
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland