Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of molecular distillation for determining the effects of some minor compounds on the quality and frying stability of olive pomace oil
 
 
Titel: Utilization of molecular distillation for determining the effects of some minor compounds on the quality and frying stability of olive pomace oil
Auteur: Sahin Ozkan, Kubra
Ketenoglu, Onur
Yorulmaz, Asli
Tekin, Aziz
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 7 pagina's 3449-3460
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland