Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Technological characterization and sensory evaluation of a traditional Algerian fresh cheese clotted with Cynara cardunculus L. flowers and lactic acid bacteria
 
 
Titel: Technological characterization and sensory evaluation of a traditional Algerian fresh cheese clotted with Cynara cardunculus L. flowers and lactic acid bacteria
Auteur: Benheddi, Wafaa
Hellal, Amina
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 7 pagina's 3431-3438
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland