Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Studies on in vitro bioavailability and starch hydrolysis in zinc fortified ready-to-eat parboiled rice (komal chawal)
 
 
Titel: Studies on in vitro bioavailability and starch hydrolysis in zinc fortified ready-to-eat parboiled rice (komal chawal)
Auteur: Wahengbam, Elizabeth D.
Das, Arup Jyoti
Green, Brian D.
Hazarika, Manuj K.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 7 pagina's 3399-3407
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland