Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Influence of flour type on physico-chemical characteristics during deep frying
 
 
Titel: Influence of flour type on physico-chemical characteristics during deep frying
Auteur: Habeebrakuman, Rihana
Kaki, Shiva Shanker
Bethala Lakshmi Anu , Prabhavathi Devi
Maloo, Srinivas
Vellanki, Bhaskar
Mallampalli Sri Lakshmi, Karuna
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 7 pagina's 3471-3480
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland