Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effects of processing techniques on drying characteristics, physicochemical properties and functional compounds of green and red chilli (Capsicum annum L.) powder
 
 
Titel: Effects of processing techniques on drying characteristics, physicochemical properties and functional compounds of green and red chilli (Capsicum annum L.) powder
Auteur: Kamal, Md. Mostafa
Ali, Md. Rahmat
Rahman, Md. Mahfuzur
Shishir, Mohammad Rezaul Islam
Yasmin, Sabina
Sarker, Md. Sazzat Hossain
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 7 pagina's 3185-3194
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland