Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Desired soy sauce characteristics and autolysis of Aspergillus oryzae induced by low temperature conditions during initial moromi fermentation
 
 
Titel: Desired soy sauce characteristics and autolysis of Aspergillus oryzae induced by low temperature conditions during initial moromi fermentation
Auteur: Zhou, Wensi
Sun-Waterhouse, Dongxiao
Xiong, Jian
Cui, Chun
Wang, Wei
Dong, Keming
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 6 pagina's 2888-2898
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland