Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of texturised soy protein and yeast on the instrumental and sensory quality of hybrid beef meatballs
 
 
Titel: Effect of texturised soy protein and yeast on the instrumental and sensory quality of hybrid beef meatballs
Auteur: Grasso, Simona
Smith, Gabrielle
Bowers, Sophie
Ajayi, Oluseyi Moses
Swainson, Mark
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 6 pagina's 3126-3135
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland