Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of olive leaf extract combined with Saccharomyces cerevisiae in the fermentation process of table olives
 
 
Titel: Effect of olive leaf extract combined with Saccharomyces cerevisiae in the fermentation process of table olives
Auteur: Schaide, Thaís
Cabrera-Bañegil, Manuel
Pérez-Nevado, Francisco
Esperilla, Antonio
Martín-Vertedor, Daniel
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 6 pagina's 3001-3013
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland