Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Sensory quality and flavour of alginate coated and repetitive pulsed light treated fresh-cut cantaloupes (Cucumis melo L. Var. Reticulatus Cv. Glamour) during storage
 
 
Titel: Sensory quality and flavour of alginate coated and repetitive pulsed light treated fresh-cut cantaloupes (Cucumis melo L. Var. Reticulatus Cv. Glamour) during storage
Auteur: Koh, Pei Chen
Noranizan, Mohd Adzahan
Karim, Roselina
Nur Hanani, Zainal Abedin
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 5 pagina's 2563-2575
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland