Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Selective extraction of lactoferrin from acidic whey using CTAB/n-heptanol reverse micellar system
 
 
Titel: Selective extraction of lactoferrin from acidic whey using CTAB/n-heptanol reverse micellar system
Auteur: Pawar, Swapnali S.
Iyyaswami, Regupathi
Belur, Prasanna D.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 5 pagina's 2553-2562
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland