Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of cooking quality of germinated brown rice attributed to the fissures caused by microwave drying
 
 
Titel: Improvement of cooking quality of germinated brown rice attributed to the fissures caused by microwave drying
Auteur: Shen, Liuyang
Zhu, Yong
Wang, Lei
Liu, Chenghai
Liu, Chai
Zheng, Xianzhe
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 5 pagina's 2737-2749
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland