Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effects of heat treatment on the phenolic compounds and antioxidant capacity of quince fruit and its tisane’s sensory properties
 
 
Titel: Effects of heat treatment on the phenolic compounds and antioxidant capacity of quince fruit and its tisane’s sensory properties
Auteur: Maghsoudlou, Yahya
Asghari Ghajari, Mohsen
Tavasoli, Sedighe
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 5 pagina's 2365-2372
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland