Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Amla fruit powder addition influences objective color and instrumental texture of pan bread
 
 
Titel: Amla fruit powder addition influences objective color and instrumental texture of pan bread
Auteur: Alkandari, Dina
Sarfraz, Humaira
Sidhu, Jiwan S.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 5 pagina's 2750-2757
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 45 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland