Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Use of ultrasonicated squid ovary powder as a replacer of egg white powder in cake
 
 
Titel: Use of ultrasonicated squid ovary powder as a replacer of egg white powder in cake
Auteur: Singh, Avtar
Benjakul, Soottawat
Karnjanapratum, Supatra
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 4 pagina's 2083-2092
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland