Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Influences of pulsed light-UV treatment on the storage period of dry-cured meat and shelf life prediction by ASLT method
 
 
Titel: Influences of pulsed light-UV treatment on the storage period of dry-cured meat and shelf life prediction by ASLT method
Auteur: Liu, Na
Zhu, Qiujin
Zeng, Xuefeng
Yang, Bowen
Liang, Meilian
Hu, Ping
He, Laping
Deng, Li
Liang, Cai
Zhang, Ruping
Zhou, Juan
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 () nr. 4 pagina's 1744-1756
Jaar: 2019-03-09
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland