Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Development of yuja (Citrus junos) beverage based on antioxidant properties and sensory attributes using response surface methodology
 
 
Titel: Development of yuja (Citrus junos) beverage based on antioxidant properties and sensory attributes using response surface methodology
Auteur: Park, Jeong Ah
Oh, Ji Eun
Cho, Mi Sook
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 4 pagina's 1854-1863
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland