Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Blackberries (Rubus sp.) and whole grain wheat flour in cookies: evaluation of phenolic compounds and technological properties
 
 
Titel: Blackberries (Rubus sp.) and whole grain wheat flour in cookies: evaluation of phenolic compounds and technological properties
Auteur: Pereira, Ana Paula Aparecida
Clerici, Maria Teresa Pedrosa Silva
Schmiele, Marcio
Pastore, Glaucia Maria
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 3 pagina's 1445-1453
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland