Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 60 gevonden artikelen
 
 
  The effect of using different starter culture combinations on ripening parameters, microbiological and sensory properties of Mihaliç cheese
 
 
Titel: The effect of using different starter culture combinations on ripening parameters, microbiological and sensory properties of Mihaliç cheese
Auteur: Özer, Elif
Kesenkaş, Harun
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 3 pagina's 1202-1211
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland