Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Shelf life and biochemical changes of ready-to-eat arils among nineteen Iranian pomegranate cultivars (Punica granatum L.) during storage
 
 
Titel: Shelf life and biochemical changes of ready-to-eat arils among nineteen Iranian pomegranate cultivars (Punica granatum L.) during storage
Auteur: Ghasemi Soloklui, Ali Akbar
Gharaghani, Ali
Oraguzie, Nnadozie
Ramezanian, Asghar
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 3 pagina's 1416-1426
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland