Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of enzymes addition to improve whole wheat bread making quality by response surface methodology and optimization technique
 
 
Titel: Optimization of enzymes addition to improve whole wheat bread making quality by response surface methodology and optimization technique
Auteur: Matsushita, Koki
Terayama, Ayaka
Goshima, Daisuke
Santiago, Dennis Marvin
Myoda, Takao
Yamauchi, Hiroaki
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 3 pagina's 1454-1461
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland