Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Influence of thermosonication (TS) process on the quality parameters of high pressure homogenized hazelnut milk from hazelnut oil by-products
 
 
Titel: Influence of thermosonication (TS) process on the quality parameters of high pressure homogenized hazelnut milk from hazelnut oil by-products
Auteur: Atalar, Ilyas
Gul, Osman
Saricaoglu, Furkan Turker
Besir, Aysegul
Gul, Latife Betul
Yazici, Fehmi
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 3 pagina's 1405-1415
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland