Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Diversity in protein secondary structure, molecular weight, mineral and amino acid composition of lentil and horse gram germplasm
 
 
Titel: Diversity in protein secondary structure, molecular weight, mineral and amino acid composition of lentil and horse gram germplasm
Auteur: Ghumman, Atinder
Singh, Narpinder
Kaur, Amritpal
Rana, Jai Chand
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 3 pagina's 1601-1612
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland