Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Morphological, pasting, and textural characterization of starches and their sub fractions of good and poor cookie making wheat varieties
 
 
Titel: Morphological, pasting, and textural characterization of starches and their sub fractions of good and poor cookie making wheat varieties
Auteur: Devi, Amita
Sindhu, Ritu
Khatkar, B. S.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2018) nr. 2 pagina's 846-853
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland