Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the effects of using quinoa flour on gluten-free cake batters and cake properties
 
 
Titel: Investigation of the effects of using quinoa flour on gluten-free cake batters and cake properties
Auteur: Bozdogan, Neslihan
Kumcuoglu, Seher
Tavman, Sebnem
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2018) nr. 2 pagina's 683-694
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland