Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sodium chloride concentration on off-flavor removal correlated to glucosinolate degradation and red radish anthocyanin stability
 
 
Titel: Effect of sodium chloride concentration on off-flavor removal correlated to glucosinolate degradation and red radish anthocyanin stability
Auteur: Chen, Wentian
Karangwa, Eric
Yu, Jingyang
Xia, Shuqin
Feng, Biao
Zhang, Xiaoming
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 2 pagina's 937-950
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland