Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Application of transglutaminase for quality improvement of whole soybean curd
 
 
Titel: Application of transglutaminase for quality improvement of whole soybean curd
Auteur: Wang, Chenzhi
Li, Jingyi
Zhou, Siyi
Zhou, Jiaqi
Lan, Qiuyu
Qin, Wen
Wu, Dingtao
Liu, Jiang
Yang, Wenyu
Zhang, Qing
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 1 pagina's 233-244
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland