Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and functional properties of ash gourd/bottle gourd beverages blended with jamun
 
 
Titel: Physicochemical and functional properties of ash gourd/bottle gourd beverages blended with jamun
Auteur: Palamthodi, Shanooba
Kadam, Deepak
Lele, S. S.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2018) nr. 1 pagina's 473-482
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland