Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Disparate dynamic viscoelastic responses of wheat flour doughs coated with different oils for preventing water evaporation during time sweeps and their mechanisms decoupled
 
 
Titel: Disparate dynamic viscoelastic responses of wheat flour doughs coated with different oils for preventing water evaporation during time sweeps and their mechanisms decoupled
Auteur: Zhao, Xuewei
Li, Wangming
Zhang, Hua
Liu, Xingli
Zhang, Zhongyi
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2018) nr. 1 pagina's 462-472
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland