Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Cassava derivatives in ice cream formulations: effects on physicochemical, physical and sensory properties
 
 
Titel: Cassava derivatives in ice cream formulations: effects on physicochemical, physical and sensory properties
Auteur: Souza Fernandes, Daiana de
Leonel, Magali
Bem, Marilia Sbragia Del
Mischan, Martha Maria
Garcia, Émerson Loli
Santos, Thaís Paes Rodrigues dos
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 54 (2017) nr. 6 pagina's 1357-1367
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland