Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Sensory characterization of doda burfi (Indian milk cake) using Principal Component Analysis
 
 
Titel: Sensory characterization of doda burfi (Indian milk cake) using Principal Component Analysis
Auteur: Chawla, Rekha
Patil, Girdhari Ramdas
Singh, Ashish Kumar
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 51 (2011) nr. 3 pagina's 558-564
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland