Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of conditions for probiotic curd formulation by Enterococcus faecium MTCC 5695 with probiotic properties using response surface methodology
 
 
Titel: Optimization of conditions for probiotic curd formulation by Enterococcus faecium MTCC 5695 with probiotic properties using response surface methodology
Auteur: Ramakrishnan, Vrinda
Goveas, Louella Concepta
Prakash, Maya
Halami, Prakash M.
Narayan, Bhaskar
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 51 (2012) nr. 11 pagina's 3050-3060
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland