Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effect of proving time on the quality of frozen pre-baked French style rolls elaborated with the addition of wholegrain flour and enzymes
 
 
Titel: Effect of proving time on the quality of frozen pre-baked French style rolls elaborated with the addition of wholegrain flour and enzymes
Auteur: Almeida, Eveline Lopes
Chang, Yoon Kil
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 51 (2012) nr. 11 pagina's 3390-3396
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland