Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant activity of raw, cooked and Rhizopus oligosporus fermented beans of Canavalia of coastal sand dunes of Southwest India
 
 
Titel: Antioxidant activity of raw, cooked and Rhizopus oligosporus fermented beans of Canavalia of coastal sand dunes of Southwest India
Auteur: Niveditha, Vedavyas R.
Sridhar, Kandikere R.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 51 (2012) nr. 11 pagina's 3253-3260
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland