Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of κ-carrageenan and tetrasodium pyrophosphate on the yield of direct acidified cottage cheese
 
 
Titel: Effect of κ-carrageenan and tetrasodium pyrophosphate on the yield of direct acidified cottage cheese
Auteur: Makhal, Subarna
Giri, Apurba
Kanawjia, Suresh Kumar
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 6 pagina's 1200-1205
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland