Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Development of shelf-stable, ready-to-eat (RTE) shrimps (Litopenaeus vannamei) using water activity lowering agent by response surface methodology
 
 
Titel: Development of shelf-stable, ready-to-eat (RTE) shrimps (Litopenaeus vannamei) using water activity lowering agent by response surface methodology
Auteur: Cui, Hongbo
Xue, Changhu
Xue, Yong
Su, Wei
Li, Zhaojie
Cong, Haihua
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 6 pagina's 1137-1143
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland