Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Production of salted and pressed anchovies (stolephorus sp.) and it’s quality evaluation during storage
 
 
Titel: Production of salted and pressed anchovies (stolephorus sp.) and it’s quality evaluation during storage
Auteur: Siriskar, Dipty A.
Khedkar, Gulab Dattarao
Lior, David
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 6 pagina's 1172-1178
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland