Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Exopolysaccharides producing Lactobacillus fermentum strain for enhancing rheological and sensory attributes of low-fat dahi
 
 
Titel: Exopolysaccharides producing Lactobacillus fermentum strain for enhancing rheological and sensory attributes of low-fat dahi
Auteur: Behare, Pradip V.
Singh, Rameshwar
Nagpal, Ravinder
Rao, K. H.
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 6 pagina's 1228-1232
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland