Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Fermentative production of ribonucleotides from whey by Kluyveromyces marxianus: effect of temperature and pH
 
 
Titel: Fermentative production of ribonucleotides from whey by Kluyveromyces marxianus: effect of temperature and pH
Auteur: HĂșngaro, Humberto Moreira
Calil, Natalia Oliveira
Ferreira, Aline Siqueira
Chandel, Anuj Kumar
Silva, Silvio Silvério da
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 5 pagina's 958-964
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer India, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland