Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Microwave–vacuum drying of sour cherry: comparison of mathematical models and artificial neural networks
 
 
Titel: Microwave–vacuum drying of sour cherry: comparison of mathematical models and artificial neural networks
Auteur: Motavali, Ali
Najafi, Gholam Hassan
Abbasi, Solayman
Minaei, Saeid
Ghaderi, Abdurrahman
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 50 (2011) nr. 4 pagina's 714-722
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, India
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland